El col·lectibo

COM FUNCIONEM?

De moment, El Col·lectibo marxa pels següents camins.

D’una banda s’experimenten i es proposen altres maneres de produir i gestionar la cultura. Estem al corrent de maneres obertes, participatives, col·laboratives en les que participem, col·laborem i/o posem en marxa. Valorem allò menut, local, allò que per les seues característiques queda fora dels grans esdeveniments culturals.

Per una altra banda experimentem maneres de gestionar el coneixement. Què volem saber?, què anem aprenent?, què fem amb això?, com compartim eixe coneixement?, com es genera? La idea és començar a donar valor a aquell coneixement que anem generant amb l’experiència i aprendre a gestionar-lo i comunicar-lo.

Tot açò des de la comprensió de la cultura i del coneixement com a recursos comuns que heretem, construïm i millorem entre tots. Dins d’un marc de visibilització i defensa de l’utilitat pública.

I per ací anem caminant…

ON ESTEM?

En el marge. Ho assumim i ho reivindiquem. Ens proposem insistir en eixe conflicte en què res no ens assegura l’existència. Ens establim i exercim tensió tractant d’expandir els esquemes.

QUI SOM? 

Estem col·laborant i organitzant amb passió i alegria:

David Gonher

Raul Ortega

Rosana Ortí

Nelo Vilar

Laura Yustas

Eva Pez

Vanessa Martin

Virginia García